Voor Altijd Gekoesterd

Afscheidskamer in Tienhoven

Voor informatie of beschikbaarheid bel 06-11330667.

Welkom bij de intieme afscheidskamer van Voor Altijd Gekoesterd, gelegen in het schilderachtige Tienhoven. In deze kleine, maar warme ruimte bieden wij een serene plek om op een persoonlijke manier afscheid te nemen van uw dierbare. De omgeving straalt rust en schoonheid uit, waardoor het een waardevolle locatie is om herinneringen te delen en troost te vinden.

Onze afscheidskamer is niet alleen geschikt voor afscheid nemen, maar wij hebben ook meerdere ruimtes beschikbaar voor het organiseren van een condoleance of klein afscheid. De sfeer is zorgvuldig gecreëerd om een gevoel van geborgenheid en respect te bieden aan u en uw gasten.

Wij begrijpen dat afscheid nemen een persoonlijk proces is, daarom hebben wij deze ruimte ontworpen met oog voor detail. U hebt de mogelijkheid om 24 uur per dag de afscheidskamer te betreden, zonder afspraak, zodat u op elk moment de gelegenheid heeft om in alle rust bij uw dierbare te zijn.

Bij Voor Altijd Gekoesterd zorgen we ervoor dat u zich welkom voelt. Daarom staan er consumpties voor u klaar, zodat u zich op uw gemak kunt voelen terwijl u herinneringen ophaalt en steun zoekt bij uw naasten.

Ontdek de troostrijke ambiance van onze afscheidskamer in Tienhoven en ervaar de zorgvuldige aandacht die wij besteden aan het creëren van een betekenisvolle ruimte voor afscheid nemen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een bezoek te plannen. Bij Voor Altijd Gekoesterd streven we ernaar om een waardevolle bijdrage te leveren aan het verwezenlijken van een respectvol afscheid.