Voor Altijd Gekoesterd

Over Voor Altijd Gekoesterd

Welkom bij Voor Altijd Gekoesterd, waar ik, Sanne Veldhuijzen-Verhagen, als toegewijde uitvaartverzorger en uitvaartspreker in Maarssen, je begeleid bij het creëren van een betekenisvol afscheid.

Als moeder van zes kinderen, waarvan ik helaas maar vijf mag zien opgroeien, begrijp ik de kostbaarheid van het leven en de pijn van verlies. Na het overlijden van onze dochter voelde ik een diep verlangen om anderen te helpen. Mijn ervaring als (beëdigd) vertaler maakte plaats voor een roeping om mensen te ondersteunen in tijden van rouw.

Bij Voor Altijd Gekoesterd streven we ernaar om een persoonlijke en warme benadering te bieden. Met mijn achtergrond als ritueelbegeleider en uitvaartgids, combineer ik mijn vaardigheden om een afscheid te creëren dat de unieke levensverhalen weerspiegelt.

Gelegen in het prachtige Maarssen, ben ik goed bekend met de Gemeente Stichtse Vecht en de omliggende regio. Ik geloof dat een afscheid niet gebonden hoeft te zijn aan een standaard locatie. Samen met jou zoek ik naar bijzondere plekken in Maarssen, Utrecht, Houten, Vianen, Bilthoven, Zeist en Amersfoort. Een intiem afscheid in huiselijke kring kan een kostbare herinnering achterlaten.

Als mede-oprichtster van de Stichting ‘Een Sam voor jou’, ben ik trots op het werk dat we doen. Door knuffels te maken in het geboortegewicht van overleden baby’s, bieden we steun aan ouders in hun rouwproces.

Bij Voor Altijd Gekoesterd begrijpen we de gevoeligheden en emoties die gepaard gaan met het afscheid nemen van een dierbare. Ik voel me vereerd wanneer mensen hun levensverhaal aan mij toevertrouwen. Samen willen we een helpende hand bieden bij het bedenken en begeleiden van een persoonlijk afscheid dat de herinnering aan je dierbare voor altijd koestert. Neem contact met mij op, Sanne Veldhuijzen-Verhagen, voor een liefdevolle en betrokken aanpak bij het organiseren van een afscheid dat recht doet aan het geleefde leven.

Klik hier voor de website van Een Sam voor jou

Vragen?

Stel ze hier

Bezoekadres

Parkweg 57
3603 AB Maarssen

Contact

0611330667
info@vooraltijdgekoesterd.nl