Voor Altijd Gekoesterd UitvaartbegeleidingTarieven afscheidskamer (24/7)

Tarieven afscheidskamer

De ruimte is beschikbaar vanaf 125 euro per nacht. Dat is nauwelijks duurder dan verblijf in een mortuarium, zeker omdat daar de kosten voor rouwbezoek vaak nog bovenop het verblijf komen.

Uiteraard worden voor het bezoek van de overledene geen verdere kosten in rekening gebracht, u heeft 24 uur per dag onbeperkt toegang.

Voor informatie over de kosten of beschikbaarheid van de 24-uurs afscheidskamer:

bel 06-31276960 (Sanne Veldhuijzen)

Locatie: Hoge Akker, Laan van Niftarlake 62, 3612 BV, Tienhoven

Sfeer

In deze kleine, maar warme ruimte bied ik een serene plek om dichtbij uw dierbare te zijn tussen het overlijden en de uitvaart. De omgeving straalt rust en schoonheid uit, waardoor het een waardevolle locatie is om herinneringen te delen en troost te vinden.

Mijn locatie is niet alleen geschikt voor opbaringen, maar ik heb ook meerdere ruimtes beschikbaar voor het organiseren van een condoleance of kleine of middelgrote uitvaart.

De sfeer is zorgvuldig gecreƫerd om een gevoel van geborgenheid en respect te bieden aan u en uw naasten. Ik begrijp dat het een persoonlijk proces is, daarom heb ik deze ruimte met oog voor detail ingericht.

Locatie en bereikbaarheid

De ruimte bevindt zich in het gebouw achter de prachtige gerestaureerde protestantse kerk van Tienhoven. U hebt de mogelijkheid om 24 uur per dag op bezoek te gaan, zonder afspraak, zodat u op elk moment de gelegenheid heeft om in alle rust bij uw dierbare te zijn.

Bij Voor Altijd Gekoesterd uitvaartbegeleiding zorgen we ervoor dat u zich welkom voelt. Daarom staan er consumpties voor u klaar, zodat u zich op uw gemak kunt voelen terwijl u herinneringen ophaalt en steun zoekt bij uw naasten.

Ontdek de troostrijke ambiance van Tienhoven en ervaar de zorgvuldige aandacht die wij besteden aan het creƫren van een betekenisvolle plek.

De parkeerplaats rondom het gebouw biedt voldoende parkeergelegenheid.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een bezoek te plannen.

Waarom kiezen voor een 24-uurs kamer?

Wanneer je een geliefde verliest, is het belangrijk om een plek te hebben waar je in alle rust en privacy afscheid kunt nemen. Daarom kiezen veel mensen voor een 24-uurs ruimte bij Voor Altijd Gekoesterd Uitvaartbegeleiding.

Mijn locatie biedt je de mogelijkheid om op elk moment van de dag bij je dierbare te zijn, om te rouwen, herinneringen te delen en je op je eigen tempo voor te bereiden op de uitvaart.

Het geeft je de kans om in een vertrouwde omgeving te zijn en je emoties te uiten zonder haast of externe druk.

Deze plek biedt troost en ondersteuning tijdens een van de moeilijkste periodes in het leven, waardoor het een waardevolle keuze is voor velen die los moeten laten.

Een andere uitvaartverzorger verzorgt de uitvaart. Kan ik dan toch gebruik maken van de 24-uurs locatie in Tienhoven?

Het is ook mogelijk voor andere uitvaartverzorgers om gebruik te maken van mijn ruimte in Tienhoven. Indien u interesse heeft kunt u altijd contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Moet de uitvaart een religieuze achtergrond hebben?

Nee, de ruimte is wel gelegen in het gebouw achter de kerk, maar is bedoeld voor iedereen, ongeacht achtergrond. Uiteraard zijn combinaties met een kerkdienst wel mogelijk. De ruimte is neutraal ingericht.

Hoe krijg ik toegang tot de ruimte en hebben ook anderen toegang?

U krijgt voor de toegang een persoonlijke toegangscode, die alleen bij u bekend is. Zo heeft u volledige controle over wie er toegang heeft buiten uzelf en mij. Na het verblijf wordt de code gewist en vervangen door een nieuwe unieke code.