Voor Altijd Gekoesterd UitvaartbegeleidingOver Sanne

Wie ben ik?

Mijn naam is Sanne, en ik ben werkzaam als zelfstandig uitvaartverzorger en uitvaartspreker in Tienhoven, Maarssen, Utrecht en omgeving.

Als moeder van zes kinderen, waarvan ik helaas maar vijf mag zien opgroeien, begrijp ik maar al te goed de kostbaarheid van het leven en de diepe pijn van verlies.

Na het verlies van onze dochter Juliëtte, ontstond bij mij een diepgeworteld verlangen om anderen te helpen in hun rouwproces. Deze innerlijke roeping leidde mij weg van mijn eerdere carrière als (beëdigd) vertaler naar het vak van uitvaartverzorger.

Mijn transitie was geen gemakkelijke keuze. Gedurende de jaren heb ik mijn eigen verdriet leren verwerken en omgezet in kracht.

Mijn eerste stappen in deze richting zette ik als uitvaartspreker, waarbij ik de wereld van uitvaarten verkende en mij verdiepte in de kunst van het nemen van een goed afscheid. Het was een proces van groei waarin ik steeds meer de toegevoegde waarde van mijn ervaring en vaardigheden ontdekte, zowel op persoonlijk als professioneel niveau.

Het besluit om uiteindelijk mijn opleiding bij Meander te gaan volgen, voelde als een natuurlijke volgende stap. Mijn werk geeft mij veel voldoening, omdat ik kan bijdragen aan het verzachten van het verdriet van anderen tijdens een van de meest moeilijke momenten in hun leven.

Bij Voor Altijd Gekoesterd uitvaartverzorging streef ik naar een persoonlijke en warme benadering. Ik combineer mijn vaardigheden om een afscheid te creëren dat recht doet aan de unieke levensverhalen van de overledenen.

Onlangs heb ik een afscheidskamer geopend in het prachtige Tienhoven. Deze afscheidskamer biedt families, vrienden en bekenden de mogelijkheid om nog dichter bij hun geliefde te zijn, 24 uur per dag. Gevestigd in het kerkelijk centrum ‘De Akker‘, biedt deze locatie verschillende mogelijkheden voor het organiseren van een condoleance of intieme uitvaart, ook voor mensen zonder christelijke achtergrond.

De omgeving van Tienhoven biedt bijzondere mogelijkheden voor een afscheid, zoals een ceremonie in de buitenlucht met uitzicht over de prachtige plassen. Ik ben goed bekend met in de regio Stichtse Vecht en samen met jou/jullie zoek ik naar de perfecte locatie die past bij jouw wensen en die van de overledene.

Als mede-oprichtster van de Stichting ‘Een Sam voor jou’, ben ik trots op het werk dat we verrichten. Door knuffels te maken die het geboortegewicht van overleden baby’s symboliseren, bieden we steun aan ouders in hun rouwproces.

Klik hier voor de website van ‘Een Sam voor jou’.

Ik begrijp de gevoeligheden en emoties die gepaard gaan met het afscheid nemen van een dierbare. Het vervult me met grote eer wanneer mensen mij hun levensverhaal toevertrouwen. Elke keer dat ik samen met een familie mag meelopen om de uitvaart vorm te geven, ervaar ik als bijzonder. Mijn doel is om een helpende hand te bieden bij het bedenken en begeleiden van een persoonlijk afscheid dat de herinnering aan je dierbare voor altijd koestert.

Neem contact op met Sanne Veldhuijzen

Je kunt altijd contact met mij opnemen, Sanne Veldhuijzen-Verhagen, voor een liefdevolle en betrokken aanpak bij het organiseren van een afscheid dat recht doet aan het geleefde leven.

Ik ben 24 uur per dag bereikbaar op 06-31276960. Je bent ook van harte welkom om een afspraak te maken om kennis te maken of om een kijkje te komen nemen in mijn afscheidskamer in Tienhoven.

Het is belangrijk om te erkennen dat een uitvaart een bijzondere gelegenheid is die zorgvuldig moet worden gepland en uitgevoerd. Ik begrijp het belang van een betekenisvolle en respectvolle afsluiting van het leven van een geliefde. Mijn toewijding aan het helpen van anderen in tijden van rouw is geworteld in mijn persoonlijke ervaringen en mijn professionele achtergrond.

Vragen met betrekking tot een uitvaart of een andere vraag?

Neem contact op via onderstaand formulier of bel Sanne (06-31276960)

Bezoekadres

Laan van Niftarlake 62
3612 BV Tienhoven

Contact

06-31276960
info@vooraltijdgekoesterd.nl