Voor Altijd Gekoesterd UitvaartbegeleidingNeem contact met Sanne Veldhuijzen op

Iedere herinnering is er één en ieder mens verdient een waardig afscheid.

Als uitvaartverzorger en uitvaartspreker help ik graag bij het organiseren van een mooie en warm afscheid.

 

 

Welkom bij Voor Altijd Gekoesterd Uitvaartbegeleiding

Uitvaartverzorger Sanne Veldhuijzen-Verhagen

“Ieder afscheid dient persoonlijk en warm te zijn.”

Ik help graag bij het organiseren van een persoonlijk afscheid, het schrijven van het In Memoriam (en/of het uitspreken daarvan tijdens de dienst), het maken van een passend (afscheids)ritueel.

Uitvaartverzorging Sanne Veldhuijzen Uitvaart Tienhoven

Een Sam voor jou

Een Sam voor jou

Mijn grootste trots is dat ik mede-oprichtster ben van “Een Sam voor jou”. Een stichting waar wij knuffels maken in het geboortegewicht van overleden baby’s.

Meer informatie is te vinden op www.eensamvoorjou.nl

 

Lees verder

Wat de families die ik heb begeleid delen

Dankzij de warme en goed georganiseerde begeleiding van Sanne is het afscheid van mijn man memorabel.
Saskia Kroon
Als je onverwacht je kind verliest dan wil je een mooie uitvaart Dan is iemand die dat perfect kan doen een uitkomst, zeker als mensen naderhand zeggen. “Wat een mooi mens was hij” of “Hij is mooi neergezet zoals hij was” en je zelf weet dat dit een enorm mooi afscheid was. Sanne heeft fantastisch naar ons geluisterd en een prachtige dienst neergezet waar we nog lang over nagepraat hebben. (van een vriend op de Herinneringsite) Was vandaag op je afscheid. Was mooi en goed georganiseerd. De verhalen waren precies zoals ik jou ken. Dankjewel Sanne
Erik Krom
Puttend uit haar compassie, expertise, ervaring en creativiteit, zet Sanne zich voor 200% in voor de mensen die ze mag steunen en begeleiden. Echt een rots in de branding.
Sarah Barratt
Sanne heeft ons van begin tot eind begeleid bij de uitvaart van onze zoon Zayn. Dit is met zoveel persoonlijke aandacht gegaan/gedaan. Geen vraag was te gek, geen contactmoment te veel. Er werd elke keer weer gekeken naar wat mogelijk was, maar ook heel goed geïnformeerd over de eventuele gevolgen van die keuze voor Zayn. Omdat het afscheid van je kind iets is wat je maar 1 keer kan doen is het zo belangrijk dat het goed gebeurd zonder spijt over de gemaakte keuzes, zonder haast. Ook daarin heeft Sanne ons ontzettend fijn te ruimte gegeven. Elke dag een klein behapbaar stukje. Niks overhaast. Jong of oud, de uitvaartbegeleiding van Sanne is perfect op maat.
Leonie Willems